Eastside Choombas

Runde 2
Damaging evidence

3 Juni 2020

Etter et vel utført oppdrag velger Anastasia å dra hjem for å få litt velfortjent hvile, men på vei ut av taxien blir hun beskutt og tar en kule i låret som resulterer i 4 dager på sykehus. Jonah slipper ut etter 3 dager på sykehus etter en alvorlig skuddskade fra forrige oppdrag. Al tilbringer denne tiden på Havnepuben hvor han reflekterer over hendelsene fra bunnen av en whiskeyflaske.

7 juni 2020.

Jeg (Al) får en opprigning fra en gammel arbeidskollega (Numbers) som informerer meg om at politiet har sikret bevis (kuler og litt dna) fra havna der det ble en skuddveksling på forrige oppdrag.

Vi bestemmer oss for å prøve å bryte oss inn på politistasjonen, der bevisene er, for å destruere/fjerne alle bevis. Numbers tilbyr oss å kjøpe litt informasjon om rutiner/kamera og vakthold. Jeg og Anastasia drar til Afterlife for å møte Numbers mens Jonah drar for å spane på stasjonen. Vi kommer ikke lenger enn innenfor døra på Afterlife før vi blir møtt av 2 medlemmer av Yasuka, som det da viser seg har en kontrakt på Anastasia. Det bryter ut et slagsmål hvor Anastasia tar ut den ene med et kraftig slag midt i trynet, mens jeg er uheldig å sklir og får en neve i magen. Anastasia prøver å hjelpe meg opp men får et slag i trynet selv og faller livløs om. Når jeg endelig kommer til meg selv ser jeg at Anastasia blir slepet mot døra, jeg reiser meg opp, drar pistolen og skyter han i bakhodet. Død. Får ringt traumateam som henter Anastasia.

Møter Numbers og får det jeg trenger. Drar tilbake til Havnepuben for å treffe Jonah. Vi skaffer nødvendig utstyr og gjør oss klare til å bryte oss inn på politistasjonen.

Jeg går inn hovedinngangen mens Jonah bryter seg inn via garasjen. Møter Numbers på innsiden og han drar ned for å hente den arkivansvarlige så Jonah får fritt spillerom. Jeg sliter med å komme meg ned med heisen og blir sittende der og vente. Etter en stund merker jeg at noe er galt, det blir mye aktivitet og folk er på vei ned til underetasjen der arkivet er. Får ringt til Jonah og advart ham som da røsker med seg boksen med beviser men får ikke slettet registret før han må stikke.

Møter Jonah utenfor havnepuben hvorpå vi da drar hjem til meg og brenner/skyller bevisene ned i dass. Delvis fullført oppdrag….

Al

View
Runde 1
Blodbad på Brygga

-Bones (skummel, platine blond, opti shades, cyber arm i svart chrom. stor kanon)
-Jaun (jobba på båtn)
-Static (gal)
-Mops

Vi fikk i oppdrag å hente en blå box… Laget et helvettes liv på East Marina, sprengte shit og drepte 2 folk hardt og brutalt.
Oppdraget var vellykket ; )

- Kurt
View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.